top of page

LET OP! BIJ ALLE HIGH-ARRANGEMENTEN GELDT: reserveren voor aanstaand weekend kan t/m woensdag

DIT OMDAT WIJ GRAAG DE TIJD NEMEN OM EEN SPECIAAL VOOR U GESELECTEERD MENU SAMEN TE STELLEN

OP ZOEK NAAR EEN HIGH WHISKY IN ROOSENDAAL?
JAXX VERWELKOMT U GRAAG!

High beer, high cocktail, high wine... we kennen ze allemaal wel! Maar heeft u al eens een high whisky geprobeerd? Dit is een uniek ‘high’-concept speciaal voor de whiskyliefhebber. Gedurende deze belevenis kunt u op een gezellige en unieke wijze nieuwe whiskys ontdekken in hartje Roosendaal.

High whisky roosendaal.jpg

WAT IS EEN HIGH WHISKY?

Een high whisky is een arrangement waar u onder het genot van culinaire gerechtjes diverse soorten whisky kunt proeven. Bij iedere ronde ontvangt u passend bij uw whisky een bijzonder en smakelijk gerechtje. Dit maakt een high whisky bij JaxX in Roosendaal tot een ware belevenis! Voorafgaand aan uw high whisky kunt u uw wensen en voorkeuren doorgeven, zodat wij een arrangement op maat voor u samen kunnen stellen. Ieder arrangement is uniek, want wij stellen per kwartaal nieuwe gerechtjes samen. Mede dankzij deze individuele benadering onderscheiden wij ons. Daarbij blijft het dan voor de gast leuk om met regelmaat van deze bijzondere arrangementen te genieten.

f0a973db-8e52-4d09-8717-0a0a9e7d8c77 2.JPG

ONTDEK UW NIEUWE FAVORIETE WHISKY TIJDENS DEZE BIJZONDERE PROEVERIJ!

Er zijn talloze soorten whisky en soms kan het lastig zijn om de juiste uit te kiezen. Gelukkig zijn wij helemaal thuis in de whisky-wereld en weten wij goed op uw voorkeuren in te spelen. Een high whisky bij JaxX is de perfecte gelegenheid om uw nieuwe favoriete whisky te ontdekken. Tevens ontvangt u interessante informatie over elke whisky die u proeft. De culinaire gerechtjes maken het geheel af, waardoor u met dit arrangement een onvergetelijke en gezellige middag (of avond) beleeft.

WARME SFEREN EN EEN THUISGEVOEL - DE PERFECTE AMBIANCE VOOR UW HIGH WHISKY!

Dankzij onze warme en huiselijke sfeer voelt u zich bij aankomst op ons terras en in ons bruin café meteen thuis. Onze gezellige inrichting en bourgondische uitstraling nodigen uit tot een heerlijk middagje borrelen. De perfecte basis voor een high whisky met uw vrienden, familie of partner in hartje Roosendaal! 

COMBINEER ONZE ARRANGEMENTEN

Wij vinden het enorm belangrijk dat iedereen het bij ons proeft ontdekt en geniet! Daarom spelen we graag in op de diverse wensen van uw gezelschap. Bij ons kunt u diverse high-arrangementen met elkaar combineren, waardoor iedereen van zijn of haar favoriete drankje kan genieten. Geen whisky-liefhebber? Bekijk dan ons high gin-, high wine-, high cocktail- of high beer-arrangement.

WhatsApp Image 2021-06-29 at 10.19.24.jpeg

RESERVEER UW HIGH WHISKY BIJ JAXX IN ROOSENDAAL!

Wilt u deze unieke whisky proeverij of een ander arrangement bij ons reserveren? U kunt al vanaf 2 personen bij ons terecht voor dit arrangement. Reserveer direct via dit reserveringsformulier. We vragen u vriendelijk om uiterlijk woensdag te reserveren voor aanstaand weekend, zodat we uw arrangement zorgvuldig voor kunnen bereiden. We kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen in onze gezellige kroeg!

bottom of page