top of page

LET OP! BIJ ALLE HIGH-ARRANGEMENTEN GELDT: reserveren voor aanstaand weekend kan t/m woensdag

DIT OMDAT WIJ GRAAG DE TIJD NEMEN OM EEN SPECIAAL VOOR U GESELECTEERD MENU SAMEN TE STELLEN

LEKKER GENIETEN EN WIJN PROEVEN IN ROOSENDAAL? RESERVEER EEN HIGH WINE BIJ JAXX!

Wilt u in Roosendaal van een high wine genieten? Zoek niet verder, want bij JaxX bent u aan het juiste adres! In ons modern bruin café in hartje Roosendaal verwelkomen we u graag voor dit unieke arrangement. De lekkerste gerechtjes, bijpassende wijnen en een warme, sfeervolle omgeving creëren de perfecte setting voor uw high wine. Op een laagdrempelige wijze laat ons personeel u kennis maken met mooie en bijzondere wijnen tijdens deze proeverij

High wine roosendaal.jpg

WAT IS EEN HIGH WINE?

Een high wine is een eet- en drink-arrangement waar u verschillende wijnen kunt proeven onder het genot van diverse culinaire gerechtjes. Zodoende kunt u op een bijzondere manier kennis maken met nieuwe smaken. Wellicht twijfelt u of u alle wijnen wel lekker vindt of zijn er bepaalde wijnen die u niet lust. U hoeft zich geen zorgen te maken, want bij JaxX ontvangt u altijd een arrangement op maat. Per gezelschap vragen we waar uw voorkeuren liggen en in hoeverre u al bekend bent met diverse soorten wijn. Uiteraard houden we ook rekening met eventuele allergieën wat betreft de gerechtjes. Geeft u dit vooral aan bij uw bestelling.

high-beer high-gin high-whisky high-wine high-cocktail bruin cafe jaxx_edited.jpg

WIJN PROEVEN IN HARTJE ROOSENDAAL? PROEF, ONTDEK GENIET TIJDENS ONZE HIGH WINE!

Onze slogan is niet voor niets proef, ontdek, geniet. Elke dag opnieuw zetten we ons ervoor in om u te verrassen met de meest exclusieve en bijzondere smaken. Hierbij zorgen we voor de complete beleving van een momentje de deur uit. In vier gangen maakt u kennis met onze culinaire hoogstandjes in combinatie met heerlijke wijnen. Wij stellen de gerechten en wijnen zorgvuldig samen, waardoor deze aansluiten bij de wensen van uw gezelschap. Uw tevredenheid staat bij Bruin café JaxX voorop!

"HIGHEN" IN EEN WARME, HUISELIJKE EN GASTVRIJE SFEER

Wij staan in Roosendaal bekend om onze warme, huiselijke en gastvrije sfeer. Ons terras nodigt uit tot een heerlijk middagje high winen in Roosendaal. Door de gezellige sfeer van het terras worden voorbijgangers als het ware uitgenodigd om een drankje te komen doen. Maar ook de binnenkant van het café is de perfecte ambiance voor uw volgende high wine. Door de warme kleuren en knusse inrichting voelt u zich meteen op uw gemak. Hier kunt u met volle teugen van uw high wine genieten samen met uw gezelschap! Spiek in onze foto’s voor een impressie:

COMBINEER DIVERSE ARRANGEMENTEN

In een groter gezelschap kunnen de smaken en wensen variëren. De een houdt van een high beer en de ander bijvoorbeeld van een high cocktail, high gin of high whisky. Bij JaxX kunt u diverse arrangementen met elkaar combineren, zodat iedereen kan genieten van zijn of haar favoriete drankjes. Reserveren doet u in dit geval apart. De website ondersteunt helaas geen combinaties, maar deze boekt u makkelijk afzonderlijk in. Wij zien dat het gaat om hetzelfde gezelschap. Geef tijdens uw reservering graag de diverse wensen en eventuele allergieën door en wij houden er rekening mee.

Schermafbeelding 2021-07-01 om 17.20.38.png

WE VERWELKOMEN U GRAAG IN ONS GEZELLIGE CAFÉ!

Wilt u graag een high wine reserveren in onze gezellige bruine kroeg in Roosendaal? We kijken ernaar uit om u te verwelkomen! Vanaf 2 personen kunt u uw arrangement bij ons reserveren. In verband met de voorbereidingen voor uw aankomst, vragen we u vriendelijk om gelieve uiterlijk woensdag te reserveren voor het weekend erop. Dit geeft ons voldoende tijd om het perfecte arrangement voor u samen te stellen op basis van uw voorkeuren. U kunt eenvoudig reserveren via ons reserveringsformulier.

bottom of page