top of page

Kerst?! in huize Siemons, exclusieve La Trappe-High mét verrassing en de Highs van dit weekend:

Kerst in huize Siemons

Met december voor de deur schalt ook hier Chris Rea door de speakers, op de een of andere manier verklaar ik iedereen de ene dag nog voor gek en de volgende dag jeuken mijn chris-rea-aanzet-handen. Op repeat, ook nog... terwijl ik de aardappeltjes voor die dag kruid en in de oven doe. Nog enkele highs te gaan en ook dit high-weekend zit er weer op. Kortom, de decemberstemming is gearriveerd in huize Siemons. Wat ook betekent dat de arrangementen langzaam een kerstjasje gaan krijgen.


Voor kerst niet open..

Alhoewel wij alles behalve verwachten dat we nog open mogen voor kerst voelt het toch een beetje gek om nu al inkopen te gaan doen (zoals verpakkingsmateriaal etc), iets in ons wil wachten tot de klap erop gegeven wordt. En toch gaan we ze alvast online klaarzetten, zodat zodra de woorden uitgesproken zijn we met 1 druk op de knop jullie onze ideeën voor kerst kunnen laten zien. En man wat gaan we uitpakken! Al weken scheuren we recepten uit boekjes, maken we fotos in winkels enz.


Wat zit er in zo'n High-Pakket?

Allemaal leuk al die foto's van gerechten maar wat zit er nou allemaal in zo'n pakket? Naast je bieren en de gerechten vind je ook viltjes, servetjes, je menu, instructies, een JaxX-opener, een kaarsje en een QR-code naar een JaxX-spotify lijst. Als je een High-Gin | Cocktail of Mocktail hebt besteld heb je ook nog wat bakjes met garnering, siropen etc die je uit mag pakken. Jeej feest!


Exclusieve High-La Trappe te bestellen tot 15-12

De exclusieve High-La Trappe brengt ons huis-speciaalbier extra onder de aandacht met complimenterende gerechten. In plaats van 4 geniet je bij deze High van 5 gangen bier en gerechtjes, te weten: La Trappe Blond, Dubbel, Triple, Quadruple en als prachtige afsluiter de Isid'or. De gerechtjes blijven zoals altijd geheim. Een extra verrassing bij deze High: In 2 van de dozen zit een voucher verstopt voor een Brouwerij-bezoek. Zit 'ie in jouw doos?


Bestellen doe je via deze link


De Highs van dit weekend

We startten dit weekend met een wrap van zalm of carpaccio (naar gelang allergien en voorkeur), een feestelijke wrap met een mix van heks'n'kaas, monchou, crème fraiche, boursin, ruccola, pijnboompitten en vers geschaafde Parmezaanse kaas.


Omdat we nog zoveel prachtige peren over hadden en iedereen zo lyrisch was van de peer met blauwe kaas kwam deze ook dit weekend weer terug. Een simpel en lekker gerecht, eventjes in de oven of magnetron en genieten maar.


Als 'hoofd' gerechtje deze week vond men een gevulde paprika in de doos, gehakt heerlijk gekruid, met wat geraspte kaas onder het dekseltje. Voor de non-vlees-eters een heerlijk gevuld tomaatje met een trio van vis, vergezeld met een heerlijke whisky cocktailsaus


Als laatste mijn beroemde chocoladetaart, om je vingers bij af te likken!


Kim & Wout Ardewijn dook dit weekend weer met instructies zelf de keuken in, met deze prachtige resultaten:
Bestellen kan weer voor aanstaand weekend via deze link


PROEF | ONTDEK | GENIET

Ook thuis!98 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page