JAXX LIVE

Een muzikale samenwerking met de grootste pareltjes van Nederland!

Jaxx 7 jaar SITE.jpg
DOE MAAR
AWOEI!

De Bom, Nachtzuster, Smoorverliefd, Pa, Belle Helene, 1 Nacht Alleen! Is Dit Alles? Nee hoor, er komt nog veel meer voorbij. 𝙰𝚆𝙾𝙴𝙸! Doe Maar Tribute zal het roze en groen om de oren doen gaan kleuren! 𝙰𝚆𝙾𝙴𝙸! Doe Maar Tribute Band 

ZATERDAG 10 SEPTEMBER
DOE MAAR!

awoei.jpeg
  • Facebook

ZONDAG 2 OKTOBER
GITAARSPEKTAKEL

295305755_5498225966864224_9103209471969330230_n.jpg

GENIET VAN HET BESTE VAN A DIFFERENT TUNE!

ONDER LEIDING VAN PETRA & SEBAS HONING GAAN WE EEN GETALENTEERDE, GEZELLIGE MIDDAG IN!

  • Facebook

VRIJDAG 30 SEPTEMBER
The Doors Tribute

Kopie van Jaxx (Omslag Facebook-evenement).png

Het streven van deze band is niet om exact alles na te spelen zoals op de plaat en er zo uit te zien, maar om het gevoel van de muziek over te brengen. Tot op de dag van vandaag wordt hun repertoire nog steeds uitgebreid! Heerlijk genieten van 𝙏𝙝𝙚 𝘿𝙤𝙤𝙧𝙨.

  • Facebook

VRIJDAG 7 OKTOBER
PIECE OF PIE

GRUNGE EXP.jpeg

back to the grange era met piece of pie

klassiekers van stone temple pilots, nirvana, Pearl Jam, sound garden, Alice in chains. alles komt voorbij. een niet te missen grunge avond!

  • Facebook

ZATERDAG 1 OKTOBER
Street

Kopie van Jaxx (Omslag Facebook-evenement)-2.png

𝗦𝗧𝗥𝗘𝗘𝗧! speelt eerlijk en met passie de bekende en minder bekende songs van Herman Brood & His Wild Romance. 

Professionele muzikanten vormen de belangrijke muzikale basis. De zanger (compleet met stem én houding van Herman en de looks van zijn manager Koos) steelt de show. Twee 'Blondita's completeren het geheel. 

Harrie "The Man" Damen op sax is de kers op de taart. Deze band houdt oprecht van de muziek die ze spelen en dat kun je zien en horen. 

𝗦𝗧𝗥𝗘𝗘𝗧! benadert de sfeer van een Brood-concert akelig goed en speelt non-stop dampende rock & roll, hier en daar afgewisseld met een goedgekozen ballad.

  • Facebook

ZATERDAG 17 DECEMBER
THE COVERNANT

covernant.jpeg

The  covernant

bouwt sinds 2009 op ieder podium een feestje. De band speelt een set vol hardrock- en metal klassiekers, die iedereen ook na een paar biertjes achter de kiezen al mee brult. Denk hierbij aan oude krakers van bands als Slayer, Metallica, Sepultura, Iron Maiden, Judas Priest, Anthrax, Machine Head, Motörhead, AC/DC, Ozzy Osbourne en Pantera. Ook nieuwe klassiekers van bands als Steel Panther, Airbourne en Gojira staan op de almaar groeiende setlist. Inmiddels is het vijftal meer dan 120 shows verder en daardoor uitgegroeid tot een strakke feestmachine

  • Facebook