JAXX LIVE

Een muzikale samenwerking met de grootste pareltjes van Nederland!

blad
PARKIES AGENDA 2022.png

VRIJDAG 15 JULI
Zak Perry (USA)

281865304_472855177974670_7263109943599496771_n.jpg

Zak Perry, USA-er singer/songwriter en Southern rocker uit Texas, is in Nederland. 
Prachtige nummers waarin zijn jarenlange ervaring als liedjesschrijver en muzikant tot uiting komen.

  • Facebook

ZATERDAG 1 OKTOBER
Street

street.jpeg

𝗦𝗧𝗥𝗘𝗘𝗧! speelt eerlijk en met passie de bekende en minder bekende songs van Herman Brood & His Wild Romance. 

Professionele muzikanten vormen de belangrijke muzikale basis. De zanger (compleet met stem én houding van Herman en de looks van zijn manager Koos) steelt de show. Twee 'Blondita's completeren het geheel. 

Harrie "The Man" Damen op sax is de kers op de taart. Deze band houdt oprecht van de muziek die ze spelen en dat kun je zien en horen. 

𝗦𝗧𝗥𝗘𝗘𝗧! benadert de sfeer van een Brood-concert akelig goed en speelt non-stop dampende rock & roll, hier en daar afgewisseld met een goedgekozen ballad.

  • Facebook

ZATERDAG 16 JULI
CCR TRIBUTE

Wie kent nu niet de muziek van 𝕮𝖗𝖊𝖊𝖉𝖊𝖓𝖈𝖊 𝕮𝖑𝖊𝖆𝖗𝖜𝖆𝖙𝖊𝖗 𝕽𝖊𝖛𝖎𝖛𝖆𝖑. 

De band die eind jaren 60/begin 70 grote hoeveelheid hits produceerde die iedereen wel kent zoals: Proud Mary, Bad moon rising, Fortuned son, Have you ever seen the rain, Suzie Q, I put a spell on you enz. enz. Als tribute-band van CCR vertolken wij deze hits op een zo authentiek mogelijke wijze en sound.

7FE19CB1-A5C2-41CB-AE2E-F3CBEEE6184C.PNG
  • Facebook
DOE MAAR
AWOEI!

De Bom, Nachtzuster, Smoorverliefd, Pa, Belle Helene, 1 Nacht Alleen! Is Dit Alles? Nee hoor, er komt nog veel meer voorbij. 𝙰𝚆𝙾𝙴𝙸! Doe Maar Tribute zal het roze en groen om de oren doen gaan kleuren! 𝙰𝚆𝙾𝙴𝙸! Doe Maar Tribute Band 

ZATERDAG 10 SEPTEMBER
DOE MAAR!

awoei.jpeg
  • Facebook

VRIJDAG 7 OKTOBER
PIECE OF PIE

GRUNGE EXP.jpeg

back to the grange era met piece of pie

klassiekers van stone temple pilots, nirvana, Pearl Jam, sound garden, Alice in chains. alles komt voorbij. een niet te missen grunge avond!

  • Facebook

ZATERDAG 17 DECEMBER
THE COVERNANT

covernant.jpeg

The  covernant

bouwt sinds 2009 op ieder podium een feestje. De band speelt een set vol hardrock- en metal klassiekers, die iedereen ook na een paar biertjes achter de kiezen al mee brult. Denk hierbij aan oude krakers van bands als Slayer, Metallica, Sepultura, Iron Maiden, Judas Priest, Anthrax, Machine Head, Motörhead, AC/DC, Ozzy Osbourne en Pantera. Ook nieuwe klassiekers van bands als Steel Panther, Airbourne en Gojira staan op de almaar groeiende setlist. Inmiddels is het vijftal meer dan 120 shows verder en daardoor uitgegroeid tot een strakke feestmachine

  • Facebook