top of page

WIE IS JAXX

JaxX is een café dat zich richt op de hele beleving van een momentje de deur uit, het stukje extra zorg en aandacht waar mensen tegenwoordig behoefte aan hebben. Een cafébezoek houdt niet op bij het bestellen van een drankje: u voelt zich ergens prettig en welkom wanneer het er huiselijk, warm en sfeervol is, wanneer de bediening efficiënt en persoonlijk is en u zich thuis voelt vanaf het moment dat u binnenstapt. JaxX probeert zo laagdrempelig mogelijk te zijn op iedere mogelijke manier. 

 

HET ASSORTIMENT

Het assortiment is heel breed, onze bedoeling is dat we accuraat reageren op de vraag van de gast en vooral geen "nee" hoeven te verkopen. We houden de markt scherp in de gaten en luisteren naar suggesties van mensen, waar nodig passen we daarom ons assortiment geregeld aan. Kwaliteit van onze producten vinden we heel belangrijk, de juiste manier van serveren maar ook het verkopen van een goede kwaliteitswijn bijv., een ruime keuze in onze whisky's en gin, koffielikeuren en rum, ga zo maar door, we zijn kritisch! Tevens streven we ernaar een zo eerlijk mogelijke prijs voor onze producten te vragen, "wie rijk wil worden moet niet de horeca in", dat is onze visie en ook niet de reden dat we dit café begonnen zijn. Je werk moet prettig zijn, van je hobby je beroep maken en dat is wat we hebben gedaan, maar voldoening halen we uit de waardering van onze gasten, ze met een goed gevoel weer zien vertrekken. Net dat beetje extra service, dat is waar wij voor staan. 

 

PLAATS IN DE MARKT

JaxX staat voor een concept waar het personeel tevreden is, zich gewaardeerd en gehoord voelt, waar fouten gemaakt mogen worden en suggesties gegeven. Waar iedereen welkom is, ongeacht achtergrond. Waar andere horeca niet als concurrentie maar als collega's worden beschouwd. Zonder hen geen loop, laten we vooral elkaar steunen en versterken.

VOOR IEDEREEN

Belangrijk vinden we dat u altijd bij ons terecht kunt, voor een bak koffie, speciaalbiertje, cocktail, digestief etc. Een bruin café draait niet alleen op zijn avonden, men moet ergens zijn krantje kunnen lezen onder het genot van een goede, betaalbare bak koffie, zich kunnen terugtrekken aan een tafel of zelfs kunnen werken in een café! Maar ook flink kunnen doorzakken na het werk, of als u uit eten bent geweest nog een afzakkertje nemen. 

In het weekend is JaxX de plek om flink uit uw dak te gaan, alle remmen los op ouderwets gezellige stapavonden.

 

JAXX's MUSIC

We proberen ook qua muziek zoveel mogelijk mensen en smaken tegemoet te komen zonder dat we afschrikken, nogmaals, laagdrempelig zijn is voor ons heel belangrijk. Om toch aan de vraag naar andere muziekstijlen te voldoen hebben we het concept van festivaldagen bedacht, dit zijn terugkerende dagen per jaar waarbij er plek is voor nét dat andere genre waar specifiek publiek op af komt zonder het te vaak terug te laten komen. De rest van het jaar vindt u bij ons geregeld bands op de agenda uit de regio of andere bands die onze interesse wekken, wederom met het oogpunt zoveel mogelijk mensen te kunnen bekoren, denk hierbij aan nieuwe sounds uit de regio, het bekendmaken en laten leven van nieuwe muziek moedigen we aan.

JAXX´s FLAVORS

Geniet van onze terugkerende SeizoensBierProeverijen, laat u verrassen door de exclusieve smaken die wij kundig samenstellen en combineren met een culinair hoogstandje van onze bevriende chef, ook organiseren wij whisky-proeverijen en staan wij inmiddels bekend om onze lekkere en aparte cocktails, verse sangria etc. etc. Niets is ons te gek, we laten de gast proeven, ontdekken, genieten, dat is dan ook ons motto: PROEF, ONTDEK, GENIET, JAXX.

 

TOT SLOT

JaxX richt zich volledig op de gast, dit is ook de reden waarom we u willen oproepen met ideeën en suggesties te komen! Stap vooral naar ons toe en help ons JaxX te blijven verbeteren en gezelliger te maken, want gezelligheid begint bij u!

 

bottom of page