top of page

LET OP! BIJ ALLE HIGH-ARRANGEMENTEN GELDT: reserveren voor aanstaand weekend kan t/m woensdag

DIT OMDAT WIJ GRAAG DE TIJD NEMEN OM EEN SPECIAAL VOOR U GESELECTEERD MENU SAMEN TE STELLEN

IN ROOSENDAAL GENIETEN? RESERVEER EEN HIGH BEER BIJ JAXX!

Op zoek naar een high beer Roosendaal? Zoek niet verder, want bij JaxX bent u aan het juiste adres! In het hartje van Roosendaal kunt u bij ons voor een belevenis terecht die u niet snel zult vergeten. Heerlijke bieren, bijpassende gerechtjes en een sfeervolle omgeving, zorgen voor de perfecte setting voor een geslaagde high beer. Als u ervan houdt om in een laagdrempelige en uitnodigende sfeer te high beeren, moet u bij JaxX zijn! 

High beer 3.jpeg

WAT IS EEN HIGH BEER?

Een high beer is een arrangement waar u verschillende bieren kunt proeven onder het genot van diverse hapjes. Hierdoor kunt u op een laagdrempelige en gezellige manier kennis maken met nieuwe smaken en soorten bier. Velen vragen zich af of een high beer wel geschikt voor ze is. Bij JaxX zit u niet vast aan standaard arrangementen: per gezelschap wordt gevraagd waar de voorkeuren liggen en in hoeverre men al bekend is met speciaalbieren, zodat er altijd een passend, gepersonaliseerd menu voor u wordt gemaakt.

High beer 4.jpeg

PROEF, ONTDEK EN GENIET TIJDENS ONZE HIGH BEER

Proef, ontdek, geniet is niet voor niets ons motto. Wij streven ernaar om u telkens te verwonderen met de meest exclusieve, unieke smaken en daarbij te zorgen voor de complete beleving van een momentje de deur uit. In vier gangen proeft, ontdekt en geniet u van de lekkerste soorten speciaalbier en culinaire hoogstandjes. Onze gastheer/gastvrouw kiest van tevoren zorgvuldig bieren en gerechtjes uit, die aansluiten bij de behoeften van uw groep. Immers staat de tevredenheid van de gast bij JaxX voorop!

HIGH BEEREN IN EEN WARME, HUISELIJKE EN GASTVRIJE SFEER

JaxX staat in Roosendaal bekend om zijn warme, huiselijke en gastvrije sfeer. Het bruin café is uitnodigend en het terras werkt als een magneet voor voorbijgangers. U kunt bijna niet langs JaxX lopen zonder ‘even een drankje te doen’. Door de liefdevolle inrichting zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant van het café, voelt u zich meteen op uw gemak. Dit is cruciaal voor een leuke high beer! Immers wilt u ongestoord, laagdrempelig en comfortabel kunnen genieten van de heerlijkste gerechten en dranken.

High beer 1.jpeg

COMBINEREN MAG ALTIJD!

Sommigen houden van bier en sommigen niet. Wij begrijpen dit als geen ander en daarom is het uiteraard mogelijk om verschillende high’s bij ons te combineren. Bent u geen fan van bier, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor onze ‘high gin’! Hierdoor kan uw groep, ondanks verschillende smaken, bij ons genieten van een gezellige middag of avond. 

High beer 2.jpeg

MOGEN WE U BINNENKORT VERWELKOMEN?

Wilt u lekker bierproeven onder het genot van een complimenterend gerechtje? Reserveer dan snel een high beer bij JaxX! Vanaf 2 personen kunt u bij ons terecht. Wij vragen u om uiterlijk de woensdag voorafgaand aan het weekend te reserveren. Hierdoor hebben we genoeg tijd om de perfecte middag/avond op basis van uw voorkeuren uit te stippelen. Reserveer eenvoudig uw arrangement via ons reserveringsformulier hieronder.

bottom of page