top of page

LET OP! BIJ ALLE HIGH-ARRANGEMENTEN GELDT: reserveren voor aanstaand weekend kan t/m woensdag

DIT OMDAT WIJ GRAAG DE TIJD NEMEN OM EEN SPECIAAL VOOR U GESELECTEERD MENU SAMEN TE STELLEN

IN ROOSENDAAL GENIETEN? GA VOOR EEN HIGH-GIN BIJ JAXX!

High beer, high cocktail, high wine, high tea… we kennen ze allemaal! Maar heeft u al een high gin geprobeerd? De meesten nog niet, maar voor alles is er een eerste keer! Dat dachten wij van JaxX ook en daarom hebben we dit unieke arrangement op onze kaart gezet. Gin is lekker, verfrissend en kan op talloze wijzen geserveerd worden. Wij zijn de uitdaging aangegaan en hebben speciaal voor de ginliefhebber een unieke high gin samengesteld.

WAT IS EEN HIGH-GIN?

Een high gin is een arrangement waar u onder het genot van culinaire verrassingen diverse soorten gin kunt proeven. Op een gezellige en spannende manier kunt u kennis maken met verschillende smaken en variaties gin. Voor degenen die voor het eerst gin proeven, is een high gin bij Jaxx de ideale manier om kennis te maken met dit overheerlijke drankje. De gastheer/gastvrouw van Jaxx vraagt vooraf aan het arrangement wat uw voorkeuren zijn en weet daar met zijn of haar uitgebreide kennis goed op in te spelen.

High gin 2.jpeg

ONTDEK DE WERELD VAN GIN TIJDENS DEZE UNIEKE PROEVERIJ!

Als u op zoek bent naar een proeverij Roosendaal, is onze high gin een ware aanrader. Tijdens deze bijzondere middag/avond, ontdekt u in 4 gangen de wereld van gin en proeft u de heerlijkste hapjes. Uitgaan in Roosendaal is nog nooit zo leuk geweest!

High gin 3.jpeg

THUISGEVOEL BIJ JAXX

Onze warme, huiselijke en gezellige ambiance zorgt ervoor dat u zich meteen thuis voelt. Dit is enorm belangrijk wanneer u een leuke middag met uw partner, familie of vrienden wilt beleven. De gezellige inrichting van zowel ons café als ons terras zorgt voor een relaxte sfeer. Hierdoor kunt u ultiem genieten van uw high gin-belevenis!

VERSCHILLENDE SMAKEN? COMBINEER ONZE ARRANGEMENTEN!

Natuurlijk heeft niet iedereen dezelfde smaak en kiezen sommigen liever voor iets anders dan gin. Dit is geen probleem bij JaxX! Voor de bierliefhebber hebben wij namelijk ook een 4-gangen high beer! Hierdoor kunt u met een divers gezelschap aanschuiven bij JaxX! 

High gin 1.jpeg

RESERVEER SNEL UW HIGH-GIN ROOSENDAAL BIJ JAXX!

Wilt u op een memorabele wijze in Roosendaal drinken en eten? Reserveer dan snel uw high gin via ons reserveringsformulier. Wij vragen u om gelieve uiterlijk de woensdag voorafgaand aan het weekend te reserveren, zodat wij genoeg tijd hebben om de perfecte middag/avond voor u voor te bereiden. Reserveren kan vanaf 2 personen. We verwelkomen u graag in onze gezellige ‘huiskamer’!

bottom of page