top of page

Carnaval 2021, 'oog bezoek en heul veul foto's

HAAI-SCHROBBELER

Woensdag viel de eerste kaart op de mat. "Oh wat leuk Jack, kijk eens!" Toen donderdag de tweede binnen kwam dacht ik: "Wie??" Dat duurde niet lang. Astrid bleek iedereen gemobiliseerd te hebben om ons kaarten en fotos te sturen, zodat we die rond de bar konden hangen en dit jaar niet alleen zouden zijn met carnaval. Vrijdagochtend stonden we samen achter de bar om ons heen te kijken met een brok in ons keel. Normaal waren we nu aan het aftellen, dit keer moesten we 50 dozen gaan vullen voor de bezorging dit weekend. Wat een gekke carnaval.... We probeerden de stichting nog wat te helpen door wat leuke gadgets van hen in de boxen te verstoppen en gingen in ons kloffie op pad.....

Gevulde kastanjechampignons vooraf, gevolgd door een overheerlijke Italiaans gepaneerde zalmfilet, daarna een kippenbout met gekruide aardappeltjes uit de oven en als afsluiter schrobbelêr-advocaot met een overheerlijke schrobbelèr-bonbon. Voor de geen-vissers hadden we als alternatief de filetlapjes en ook de gazpacho kwam her en der terug. Om het leuk te maken hadden een hoop mensen de Haai-Schrobbelèr gecombineerd met een High-Beer, High-Gin of High-Cocktail, gelukkig waren daar de hulptroepen.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TULLEPETAONSE ZEULTOCHT

Van Schrobbelèr-advocaot tot Jakkes-vlaggen, Schrobbelèr-bonbons tot thermoskannen, we creëerden ondertussen een heus winkeltje voor de mensen die de Tullepetaonse Zeultocht gingen wandelen, wat was dít een leuk initiatief! We hebben hem zelf ook gelopen, daar word je bloedfanatiek van! Zeker van die krabben die overal om de hoek wachten om je zuur verdiende neutbonnen in te pikken, alsof ze daar iets mee kunnen in BoZ!?

De bonbons zijn overigens nog verkrijgbaar in onze webshop via deze link, hier vind je ook nog wat Jakkes-vlaggen, de thermosflessen en meer leuke dingetjes. De merchandise van 2021 komt deze week online!


Wat was het vooral fijn om al jullie gezichten weer te zien, niet alleen op de fotos maar ook tijdens het bezorgen. Wat deed het carnavalsweekend zeer, van onze positieve instelling van de afgelopen paar maanden was even 5 dagen geen sprake, we waren blij dat het weer woensdag was. En toch heeft het ons geraakt dat jullie de moeite hebben genomen om ons die leuke fotos te sturen, het enthousiasme wat er vanaf spatte als jullie in vol ornaot binnen stapten voor de Tullepetaonse Zeultocht. Fantastisch! Jullie hebben ons er echt doorheen gesleept!


'OOG BEZOEK

En toen zagen we daar ineens in de verte een veer....

Voor dees jaor had de 'oogheid 22 "Thuisordes" te vergeven. De leste is gesplitst in tweeën en als hart onder de riem aan de hele horeca geschonken. Omdat we niet allemaal een huisorde kunnen delen mochten onze buurtjes de 3w en wij ze in ontvangst nemen voor ons optimisme en inventiviteit tijden carnaval en 11-11 van dees jaor. Wat een eer.... en wat is het fijn om na maanden van ploeteren en optimistisch blijven, naast de dankbaarheid van onze gasten even een erkenning te krijgen. We hadden het weer overleefd, carnaval 2021, by far de gekste die wij ooit hebben meegemaakt gaat de geschiedenis in en wij gaan ons alvast opmaken voor een carnaval 2022 die onvergetelijk mooi gaat worden!


Dagge bedankt zet, da witte


Heul veul liefs, Jakkes & Yonne
99 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page