top of page

Dit was het High-menu van afgelopen weekend. Bestellen voor aanstaand weekend kan nog t/m woensdag!

Wat is het heerlijk om weer te mogen doen waar we goed in zijn, mensen verwennen en laten proeven, ontdekken, genieten, gewoon lekker hier: in de zaak of op het terras. Natuurlijk kunnen de highs nog steeds opgehaald worden om thuis van te genieten maar het leukste is toch wel de complete ervaring en de toelichting "live" in plaats van op een papiertje. Een heel nieuw menu afgelopen weekend waar met enorme teugen van genoten is. Wil je een High-arrangement bestellen voor aanstaand weekend? Dit kan nog tot en met aanstaande woensdag via šŸ‘‰šŸ¼ deze link. Even spieken wat voor lekkers er allemaal geserveerd wordt kan ook, lees dan verder in deze blog!


Het menu van week 25

Bij JaxX weet je zeker dat je niet twee keer hetzelfde krijgt, dus wil jij deze week high-en en volgende week ook? Geen punt, wij stellen weer een heel nieuw menu voor je samen. Onze slogan is niet voor niets PROEF | ONTDEK | GENIET. Dat wordt een beetje lastig als je telkens hetzelfde op je bordje krijgt šŸ˜‰.


| GERECHTJE 1 |

Toast met brie uit de oven, balsamico-crĆØme, granaatappel en peterselie

Een klassieker waar je eindeloos mee kunt variƫren. Voor gesmolten brie uit de oven mag je me 's nachts wakker maken, normaal kies ik voor de klassieke combo met honing en walnoten maar deze combinatie was verrassend fris en heerlijk bij de bieren en gins die we geserveerd hebben. Je kunt dit zelf natuurlijk thuis ook in een handomdraai maken, varieer met allerlei zoetjes en nootjes, je kunt het zo gek niet bedenken of het past bij brie!

šŸ˜

Kortom: PROEF | ONTDEK | GENIET!

Het bier wat deze starter vergezelde was de TRIPLE KANUNNIK

En de gin die complementeerde de TANQUERAY ROYALE


| GERECHTJE 2 |

Gekarameliseerde bosworteltjes met knof, ProvenƧaalse kruiden en honing

Wat een pleasant surprise was dit! Deze overheerlijke gare bospeentjes waren werkelijk waar smullen, ik heb er stiekem 's avonds nog wat bijgemaakt voor mezelf. De geur alleen al is overheerlijk! Gegaard in sinaasappelsap en gekarameliseerd in honing komen deze worteltjes wild geurend uit de pan of oven. De walnoten zijn heerlijk aanwezig in geur en smaak, de balans met zoet is perfect, genieten maar!


Bij dit gerechtje serveerden we de BIJEN BLOND (6,2%) van de Heidebrouwerij en de gin BOTTEGA BACUR


| GERECHTJE 3 |

Knofkippendij met huisgemaakte champignonroomsaus en pasta

Het bijzondere aan dit gerecht is de veelzijdigheid van de saus. Dit keer heb ik hem gebruikt als basis voor de champignon-roomsaus maar normaal gesproken is dit mijn "witte spaghettisaus", uiteraard voorzien van allerlei andere gerechten. Met room en een geraspte kaas kun je zo veel leuke dingen doen. De kippendijtjes hebben lekker lang in een knof en peterselie mengsel gelegen en zijn daarna gegaard in de oven, ondertussen maakte ik de saus op smaak met Grana Padano, room, kruiden en champignons. Om het af te maken een schepje verse pasta en genieten maar! Bij dit mooie gerecht serveerden we de BLAUWE TRAM (8%) en de gin JINZU.


| GERECHTJE 4 |

Trifle van bokkenpoot, mascarponeroom en banaan

In een handomdraai gemaakt maar telkens weer heerlijk. Een liter slagroom opgeklopt met vanillesuiker wordt gemixt met mascarpone en speculaaskruiden, ik kruimel de bokkenpootjes en schaaf plakjes banaan. In laagjes bouwen we dit toetje op en genieten maar!

Bij dit laatste gerechtje serveerden we de

STRAFFE HENDRIK TRIPLE WILD (9%)

en de gin

SIR EDMOND


Direct bestellen?




Klik op deze arrangementen of kijk voor alle keuzes hier

šŸ‘‡šŸ¼



PROEF | ONTDEK | GENIET

en tot ziens!




45 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page