top of page

Er kan besteld worden voor kerst! | Doe mee aan de slogan win-actie & Nieuwe Bierpakketten 👇🏼

Met de feestdagen in aantocht krijgen we het weer drukker en drukker. De High-arrangementen staan online dus kunnen besteld worden voor kerst. Een overzicht van wat we aanbieden 👇🏼


HIGH MET KERST


HIGH-COCKTAIL 👉🏼 JaxX staat o.a. bekend om hun goede cocktails. Wat is volgens ons een goede cocktail? Eentje die staat als een huis, zowel qua ingrediënten als qua garnering én in goede combo met het gerechtje. Je drankje moet het eten complimenteren, hier ligt een uitdaging die we graag aangaan. Bestel je een high-cocktail dan kun je zeker zijn van een heus fun-pakket waar je al vrolijk van wordt zodra je de doos opent. Al die bakjes en flesjes met allerlei kleurtjes, helemaal leuk! 🥰🤗 Je bestelt m hier 👇🏼 (Arrangementen voor een ander aantal personen vind je via deze link)


HIGH-GIN 👉🏼 Het high-gin pakket lijkt veel op het High-cocktail pakket, maar dan met íets minder afzonderlijke flesjes. Geniet van verse garnering en heerlijke gerechten.


HIGH-WINE 👉🏼 Wie een JaxX-regular is weet dat JaxX goede wijn belangrijk vindt. Naast onze 2 huislijnen pakken we voor de High-Wine flink uit. Soms komt er een wijntje uit onze privé-collectie voorbij, heerlijk exclusief genieten.

HIGH-WHISKY 👉🏼 Echt in luxe genieten? Dat doe je met de High-Whisky. Een van de leukste highs om te maken vinden wij zelf, want wat valt whisky interessant te combineren met eten. Geef bij deze high vooral je voorkeuren aan, hou je bijvoorbeeld niet van rokerige whisky's, dan zorgen wij dat we daarbij wegblijven.

HIGH-BEER 👉🏼 En dan de klassieker, hier kan Jack helemaal op los. Geniet van fantastische smaak-combinaties met overheerlijke gerechtjes en ruime informatie over de bieren die je drinkt. Proef, Ontdek, Geniet!


Met kerst pakken we extra uit, benieuwd naar al het lekkers dat we in petto hebben? Boek jouw high-arrangement dan snel. P.s. Ook bestellen voor grotere gezelschappen/gezinnen met kerst is mogelijk, neem hiervoor contact met ons op!


SLOGAN-WINACTIE


Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat het tijd is voor nieuwe merchandise en dus ook weer de nieuwe win-actie!

Hoe werkt het?

👉🏼 Je geeft jouw toffe slogan door via Facebook of Instagram

👉🏼 Met kerst wordt bekend gemaakt welke slogans de winnende zijn (dit zijn er 4: een slogan voor het kids-shirt van 2022, voor het mannenshirt, het vrouwenshirt en voor de hoodie)

👉🏼 Jouw gewonnen shirt of hoodie wordt ingepakt en onder de boom gelegd, kom jij m ophalen met de nieuwjaarsborrel?

LET OP! Het kan zijn dat we in verband met de maatregelen eerder starten, hou hiervoor onze pagina in de gaten!


NIEUWE BIERPAKKETTEN


Naast de toffe exclusieve bierpakketten Blond & Triple en de pakketten van Kompaan, De Ontmoeting & Gouden Carolus mogen we nu De Eeuwige Jeugd & La Trappe toe, kijk voor al onze bierpakketten in de webshop!


Vergeet bovendien niet dat we ook superleuke cadeau-tasjes hebben in de webshop. Een tof en uniek cadeau onder de boom? 👉🏼 JaxX is the way to go!


PROEF | ONTDEK | GENIET

Fijne feestdagen allemaal! 🎄57 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page