top of page

Met 1 been nog in 2021 en ons bol al in 2023 gaan we 2022 in!

Nog even dit over 2021

Het liefst vergeten we 2021 heel snel. Toch was het niet allemaal kommer en kwel. De rode draad sinds het begin van de coronacrisis is voor ons toch wel de tijd met het gezin. Tijd waarvan we nooit hadden gedacht die samen te hebben en die we dagelijks koesteren alsof het de laatste dag is. We weten dat zodra het weer kan, de schouders er weer onder moeten en deze dagen tot een fijne herinnering en schaarse momenten gaan behoren.

Toch was 2021 ook echt een jaar van leed, en wij als positivo's spreken daar niet gauw van. Naast het feit dat het hele gezin corona kreeg en Yonne daar stevige restverschijnselen van heeft verloor Yonne haar vader na een tragisch motorongeluk in september en eindigden we het jaar met het verlies van een van onze meest vaste gasten, Patrick Deijkers, net na kerst. Het zou oneerlijk zijn hier niet nog even bij stil te staan. Tussen de lockdowns door probeerden we er het mooiste van te maken en de balans weer recht te trekken, wanneer we daar weer waren ging de deur weer dicht. Een heuse rollercoaster was 2021. Met kerst genoten we van de momenten samen maar bespraken we gek genoeg nog met de familie onder het gourmetten hoe vervelend het was dat je niet open kunt zijn voor je gasten, voor het tweede jaar op rij. Op de terugweg eerste kerstdag naar huis bedenken we nog bij Patrick langs te rijden, ach, die doet vast niet open. Dat had hij inderdaad niet gedaan.

We probeerden onze zinnen te verzetten door ons te concentreren op de vele bestellingen die we binnen hadden gekregen voor Oud & Nieuw, en daar was de passie weer!

De rijk gevulde pakketten met Champagne, oliebollen, gevulde eitjes, kaasjes, worstjes, toastjes, ham met meloen, diverse salades en tiramisu vlogen de deur uit. Moe en voldaan vielen we 31 december net iets over twaalven in slaap, 2022 in.


2022

2022 startte een beetje bleu voor ons doen. Want waar proost je nu eigenlijk op in deze onzekere tijd? Met een carnavalsoptocht die is afgelast en een piek aan besmettingen in de eerste week van januari. Zeker weten dat je geen nieuwe lockdowns meer te wachten staat kun je niet. Eventjes niet in staat om elkaar op te peppen, helaas kan dat ook gebeuren. Gelukkig herpakten we onszelf in de tweede week van januari, eigenlijk dankzij het evenement "Lichtje voor de horeca" dat voorbij kwam.

Even niet een idee uit eigen koker maar mogen meeliften op dat van een ander, wat een superleuk initiatief was dit! Als klap op de vuurpijl gaf het volgende helemaal een glimlach op ons gezicht: Jack is nu een heuse Bekende Roosendaler (BR'er).

Tickets haal je alleen vandaag nog via 👉🏼 https://www.bezoek-roosendaal.nl/uitagenda/3643393017/een-lichtje-voor-de-horeca

Vooralsnog hopen we natuurlijk snel open te kunnen maar tot die tijd maken we onszelf nuttig met het uitzoeken van een hoop zooi die al jaren opstapelt in alle kelders, zoldertjes, vides, schuurtjes, etc. Tjee wat hebben we veel opslagruimtes! We verven en poetsen, houden een lenteschoonmaak in de winter en blijven zo bezig. Ondertussen genieten we iedere dag zoals gezegd van de meiden en maken we er het beste van. Maar eerlijk gezegd..... zitten wij in met ons bol al in carnaval 2023!


179 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page