top of page

Ook (h)eerlijk vega(n) genieten van een High-Beer, High-Wine, High-Gin & meer!

Ook dieetwensen zijn geen enkel probleem voor ons. In een handomdraai passen wij onze weekmenu's aan naar jouw smaak en voorkeuren. Hieronder een voorbeeld van een overheerlijk vegamenu van afgelopen weekend:


Gevulde puntpaprika uit de oven

We startten met een gevulde puntpaprika met geitenkaas, walnoten en honing, waar ik

mezelf vervolgens nog 2 dagen aan ziek gegeten heb omdat ik het zo lekker vond! Heel simpel en snel uit de oven, een prachtige starter! Dit gerechtje past bij vrijwel alle blonde en lichte bieren. Zachte smaken overheersen het drankje niet. Afgemaakt met een takje tijm, ruikt heel het huis ook nog eens lekker als het uit de oven komt!

Aspergepakketjes met rozemarijn

Dit was nu de 4e keer dat ik dit gerechtje liet terugkomen en wéér vergat ik een foto te maken, jullie houden hem tegoed! Het originele recept gaat als volgt: leg 2 plakken mozzarella en 2 plakken pancetta op een half ontdooid bladerdeegplakje, leg hier 2 kleine groene asperges op en maak af met rozemarijn. Vouw het vrolijke pakketje dicht en maak af met wat eigeel voor een mooi bruin laagje als hij uit de oven komt. Dit gerechtje is super simpel Vega te maken en desalniettemin eentje die in onze top 10 van gerechtjes voorkomt. Simpel en snel genieten.


Paella met of zonder chorizo en kippendijfilet

Je kunt me er 's nachts voor wakker maken, paella! Eindeloos variëren is leuk maar het liefste eet ik hem toch echt in Spanje, en dan bij voorkeur de eerste avond, zo'n gezellige familiepan op tafel met reuzegamba's bovenop, vergezeld door verse citroen en peterselie. Een prima gerecht om her op te warmen in de oven, mits je de risottorijst wat harder laat bij de eerste bereiding. So we did. Loopt het water je al in de mond?


Portugese pastel de nata

Never change a winning team toch? En dat gaat hier zeker op. Hoe veel positieve reacties we wel niet ontvangen hebben over dit bijzondere ovennagerecht. De oven flink doorstoken naar 220 en na 17 minuutjes genieten van deze heerlijke afsluiter.


Ook genieten van een High-Beer, High-Wine, High-Gin, High-Whisky, High-Cocktail?

Bestellen voor aanstaand weekend kan nog tot en met vanavond via deze link!

Ps. Wist je dat je nu ook weer je High-arrangement kunt boeken op locatie? Thuis genieten kan dus nog steeds, we bezorgen het gratis voor je aan de deur, maar geniet je liever op het terras? Dat kan gelukkig ook weer!


PROEF | ONTDEK | GENIET!

34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page