top of page

PAASACTIE šŸ‘‰šŸ¼ Genieten van overheerlijke gerechtjes en dranken met 10% korting! Boek hier jouw High

We zoeken naar manieren om gezellig en veilig samen te zijn, om na een lange winter met volle teugen van het zonlicht te genieten. De schaarse tijd die we nu samen zijn was nog nooit zo belangrijk en juist daarom komen wij je helpen!


Heb je geen zin om lang in de keuken te staan maar wil je toch een gezellige en lekkere brunch of diner hosten, dan bestel je simpel en snel bij JaxX. Het hele paasweekend šŸ° geniet je bovendien van 10% korting op jouw arrangement! Kies uit een High-wine. High-cocktail, High-beer, High-gin of High-whisky. Liever alcoholvrij? Ook dat kan! Alle arrangementen zijn ook in 0% te verkrijgen.


HOE BESTEL IK?

Je klikt op deze link, je kiest jouw favo arrangement en vermeldt bij de voorkeuren je wensen en/of allergieĆ«n (bijv. "geen zalmliefhebber"). Wil je meerdere arrangementen combineren? Ook dat kan, al dien je ze wel 1 voor 1 te boeken, de site ondersteund helaas geen combinaties. Kom je er echt niet uit, dan stuur je een appje naar šŸ‘‰šŸ¼ 06-21231191 en boeken wij jouw gegevens handmatig in.

Op de dag naar keuze staan we tussen 12 en 15 voor de deur, ben je niet thuis of wilde je al eerder gaan genieten? Geen punt, dan boek je je arrangement voor de dag ervĆ³Ć³r, alles is immers in de koelkast prima 48u lang goed te houden.

Gebruik bij je bestelling onderstaande kortingscode:

Paashaas!21

Bestellen kan t/m 31 maart.


Heb je kids? Geef het door via het opmerkingenveld voor een extraatje van de paashaas ā™„ļø


WAT MAG JE VERWACHTEN?

Hoe ziet zo'n high-arrangement eruit? De gerechtjes van vorige week: (voor meer menu's scroll je door onze blogs via šŸ‘‰šŸ¼ deze link)

GERECHTJE 1

We startten met een gevulde avocado met een frisse couscous-salade, afgetopt met zongedroogde tomaat en basilicum

GERECHTJE 2

Groene asperges in een bladerdeegpakketje met pancetta en mozzarella (mijn persoonlijke favoriet!)

GERECHTJE 3

Een overheerlijke kippendijsate, gemarineerd in een mix van pindakaas, ketjap en sambal met kroepoek

GERECHTJE 4

Salted-caramel mini's met witte chocolade

PROEF | ONTDEK | GENIET

šŸ°


154 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page