top of page

Roeien naar 2022 met de riemen die we hebben

High-2-go, kerstcadeautjes, 20% korting op de 2021 merchandise en tijd voor nieuwe slogans! Verder nieuwe bierpakketten en de Jakkes-pin 2022 valt ieder moment op de mat. Dit en meer in onze nieuwe blog:


Voor de derde keer aangescherpte maatregelen, met daartussen in geen moment normaal kunnen draaien, dat vergt een hoop creativiteit en flexibiliteit. Niet alleen van ondernemers, maar ook zeker van het personeel en de gasten. Telkens weer nieuwe regels, nieuwe openingstijden, wel zitten, niet zitten, toch weer wel zitten. Een QR code, 3G, 2G. Het zijn geen zaken waar we ons allemaal mee bezig willen houden maar helaas wel moeten.


Dús!! We kijken voornamelijk naar de dingen die (nog) wel kunnen. Het blijft even spannend deze week maar ook voor een complete lockdown hebben we een -onderhand- plan G achter de hand.


Een kijkje (wederom dus) in ons hoofd, volume 3 denk ik inmiddels


Omdat onze Jakkes pin vorig jaar ondanks de lockdown zo reuzensnel uitverkocht was hebben we dit jaar besloten hem al wat eerder te bestellen. Over een dikke 2 weken komt 'ie binnen maar hij is al vooruit te bestellen in de webshop. Bob heeft er weer een fantastisch ontwerp van gemaakt. Éxtra leuk is de hint naar Carnaval 2022 die de afbeelding geeft, mochten we los kunnen dan hebben we weer een fan-tas-tisch idee voor aankomende carnaval. Raden mag 😉


De pin scoor je hier 👇🏼 Let op! Bij 3 stuks krijg je korting, dat is alleen wel een ander product, dus zorg dat je de goede aanklikt ☺️
Om te beginnen hebben we de bierpakketten -die nooit helemaal weg zijn geweest- weer opnieuw onder de aandacht gebracht maar ook even geshopt voor leuke nieuwe pakketten. Naast het bekende Blond & Triple pakket kun je nu dus ook de hele lijn van Gouden Carolus lekker mee naar huis nemen of de complete etiketserie van 'De Ontmoeting', het speciaalbierinitiatief van oa. de Burgemeester en het Roosendaals Bier Collectief.
De thuisarrangementen zijn ook nooit weggeweest maar logischerwijs minder in trek geweest in de periode dat we open mochten zijn tot 00:00. Daar wij snappen dat je niet op een schopstoel wilt zitten en om 20:00 buiten getjopt wilt worden terwijl je net aan gang 3 zit benadrukken we middels deze weg nogmaals dat je natuurlijk ook gewoon lekker je High voor thuis kunt bestellen.

Je ontvangt dan alle producten met zo min mogelijk werk, instructies voor verwarmen etc. en informatie over hetgeen je voor je neus hebt in een toffe doos. Cadeautje voor jezelf!

Voor alle high-arrangementen klik je 👉🏼hier

Let op! Zowel high-en bij JaxX als thuis kan alleen gereserveerd worden op vrijdag, zaterdag en zondag en dit doe je voor de donderdag! Geef vooral je voorkeuren en allergien door zodat je een gaaf pakket krijgt waar je ook echt volledig van kunt genieten!

Voor meer informatie over de highs kijk je hier !


Met kerst voor de deur zijn we ook alvast aan het kijken en vooruitbestellen om toffe kerstbierpakketten samen te stellen voor onder de boom. Interesse? 👉🏼 Stuur dan even een berichtje, dan maken wij een fantastisch en uniek cadeau. Verder komen de kleine cadeautasjes terug met 2 bieren en een voucher voor een proeverij, superleuk om te krijgen maar ook tof om te geven! De voucher kost je 29,50 per persoon, de 2 leuke biertjes in het tasje krijg je er gratis bij!

De vouchers zijn er in allerlei varianten, zo kun je ook kiezen voor een voucher voor een van onze High-Arrangementen of gewoon voor een leuke bierbon met een door jou te bepalen bedrag. Na aankoop wordt er contact met je opgenomen voor je wensen, zo ontvang je zeker weten een compleet gepersonaliseerd cadeau!

(TIP! 👉🏼 Als je nou de voucher voor 2 personen besteld mag je misschien zelf mee 😉)2022 voor de deur betekent nieuwe merchandise! Zoals ieder jaar gaat de oude merchandise van 2021 de deur uit en maakt deze plaats voor de 2022 slogans, bedacht door niemand minder dan jullie zelf!

De winnende slogan ontvangt zoals ieder jaar zijn/haar gewonnen product helemaal voor niets, fijne feestdagen!! 🎁

De oude merchandise shop je tot 1 december met maarliefst 20% korting! Whoop Whoop

Dat doe je via deze link (ff naar onder scrollen)


PROEF | ONTDEK | GENIET


Ook thuis!

♥️

113 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page