top of page

Terugblik 11-11, met een lach en een traan

Een ochtend met een traan

Ik heb jullie in de laatste blog achtergelaten bij het 'ballistic' gaan van mijn telefoon. De bestellingen rezen de pan uit. In totaal hebben we met trots maar liefs 64 mensen voorzien van een heerlijke Haai-Schrobbelèr. Na de nodige voorbereiding en planning brak 11-11 aan.

Ik reed om 8 uur voorbij de 3w, met tranen prikkend achter mn ogen, daar stonden onze Tullepetaonen, in vol ornaat, klaar om deze dag toch nog wat vorm te geven. Fantastisch! Ik reed richting Achtmaal voor het tatoeëren van de geboortedatum van Vuur en had de mannen achtergelaten met instructies. Dit zou een mooie maar emotionele dag worden.


Preppen

Om 12 uur was ik terug, ik reed de straat in en zag de vlag wapperen op de pui. Weer blèèten, van mij morgen die zwangerschapshormonen rap opgesodemieterd zijn. JaxX was ondertussen omgetoverd tot zenuwcentrum. Onze 'maak-klaar-tafels' stonden opgesteld, alle lege dozen van Ribz klaar op de bar, met het menu erbij. 4 verschillende menu's want met zoveel mensen dien je ook rekening te houden met allergien. Onze voorbereiding van de afgelopen paar dagen wierp haar vruchten af. Alle sauzen en garneringen zaten al -genummerd en wel- in bakjes. Kwestie van gerechtjes afmaken en inpakken maar. Ik kon vertrouwen op mijn vaste team: Mamma, Barry, Jack, Asje, Diet, Mani, Danique en Fleur. Ze stonden klaar voor instructies.


Inpakken

Dragica kwam langs voor de Tullepetaonse spellen (snel de laptop met menu's afschermen want ook zij had een bestelling voor die avond), de dozen gingen dicht. Nog 1 laatste check of alles erin zat en ik maakte een routeplanning. Met 3(!!!) auto's zouden we gaan rijden, route A, B en C. Nog even snel kloffie aan en gaan met die banaan.


Het menu van 11-11

Met dank aan John & Guillaime voor de fantastische foto's:


De meeste mensen hadden het 'blauwe menu', we startten met een heerlijke, verse carpaccio, gegarneerd met pijnboompitten, balsamicodressing, rucola en Parmezaanse kaas. Als tweede en meest favoriete gerecht genoten jullie van een peertje met gesmolten blauwe kaas en pijnboompitjes. Het hoofdgerecht bestond uit een heerlijk Ribbetje van Ribz met een heuse Schrobbelèr-saus en we sloten af met een pepernootcake met kersen en kersenlikeur.


Liedjesfestival

Zoef-zoef en op tijd terug! Kindjes erin, tv aan, daar gaan we dan. Anders dan anders maar wat een fijne dag. De voetjes omhoog, ze tintelen nog na. M'n Fitbit vertelt me dat ik 16.000 stappen erop heb zitten en dat terwijl ik vanmorgen de loopband geskipt heb! Met een fles schrobbeler erbij hebben we heerlijk zitten genieten van al die leutige liedjes die voorbij kwamen, maar 'Carnataine' was toch wel het meest fantastisch!


Bestellen voor dit weekend? Dat kan via deze link


PROEF ONTDEK GENIET

thuis op de bank


We zijn er bijna lieve mensen, nog even volhouden ♥️


103 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page