top of page

Yes! Versoepelingen. Dit gaat er veranderen 👇🏼

Goed en onverwachts nieuws!

Eerder dan verwacht mogen we weer langer open blijven, we hebben dan ook een klein dansje gedaan (stiekem, met de gordijnen dicht, want dat mag natuurlijk niet 😉).

Vanaf aanstaande zaterdag zijn jullie tot 22:00 van harte welkom op ons terras, we mogen ook weer naar binnen, echter: we willen ervoor kunnen zorgen dat jullie gewoon buiten en binnen kunnen zitten dus houden dit aantal plaatsen aan, op deze manier kun je lekker naar buiten voor een peuk of de zon en daarna weer gewoon gezellig binnen zitten, zonder dat het overal vol is. Er zal dan ook niet veel wijzigen aan ons reserveringssysteem. Daarbij verwachten we dat nu eindelijk het lekkere weer doorzet jullie niet echt erop zitten te wachten om in de hitte binnen te vertoeven 😉.


We stoppen met de thuisbezorging

Met deze verruiming komt er ook een andere verandering: we stoppen met de thuisbezorging. Bierpakketten afhalen kan nog wel maar voor een heerlijk High-arrangement kun je weer gewoon bij ons terecht. Toch liever meenemen? Neem dan even contact op voor een afhaal-moment, dan kunnen we vast wel wat regelen. 😁
Boeken doe je simpel en snel via deze link 👉🏼 www.bruincafejaxx.com


PROEF | ONTDEK | GENIET

95 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page