top of page

BIER BIER EN NOG EENS BIER

Bijgewerkt op: 22 jun. 2023

Wat een heerlijke evenementen staan er op stapel en wat een prachtbieren staan eraan te komen! Zo veel lekkers dat we besloten er een hele blog aan te wijden, alleen maar aan BIER!


TAP TAKE OVER 25 MAART

Afgelopen zaterdag vond de 2e editie van de tap take over plaats. Bij JaxX kon er genoten en geluisterd worden van al het geweldigs wat Brouwerij Magistraat uit Almkerk te bieden heeft! Qua foodpairing kon er gekozen worden voor Sushi, tiramisu van spekkoek en overheerlijke hazenpeper kroketjes met suikerbrood en cranberry. Proeven, ontdekken & genieten!
BIER & SPIJS 2 APRIL

Aanstaande zondag vindt de Bier- & Spijs-route weer plaats.

Een heerlijke, culinaire wandeling door Roosendaal. Kaarten zijn nog maar 4 uurtjes beschikbaar op het moment van schrijven, welke bieren gepresenteerd worden moet nog even geheim blijven maar niet gevreesd! Meestal blijven de bieren wel enkele dagen/weken beschikbaar na de route. Je mist dan wel het culinaire hoogstandje wat we erbij bedacht hebben. Scoor dus gauw je tickets voor de oktober editie!


Alsnog genieten van een heerlijke bierproeverij? Bekijk dan eens ons high beer arrangement.COMING UP BIEREN


Het seizoen is pas net begonnen dus er staat nog heel veel lekkers te wachten. Zo staat vanaf vandaag de La Trappe Tripel Traditionair op de tap en komt Charles Quint eraan! Zo ook de Gouden Carolus Imperial Dark & Imperial Blond.


PROEF ONTDEK GENIET

Van de lente!


31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page