top of page

🎄 Wat een jaar! Warme feestdagen & een blik op 2023 🎆

Bijgewerkt op: 17 dec. 2022

Het is december...

Voor het eerst in 2 jaar maken we ons op voor de bruisende feestdagen. Zonder lockdowns, anderhalve meter en andere beperkingen. Gewoon feest zoals het hoort te zijn, alle dagen open mogen zijn. Voor de gasten die 1 pilsje willen doen, of die juist het geneuzel van familie zat zijn. We mogen het weer doen, onze kracht kan weer ten volste worden gebruikt. Gastvrij zijn, ook met de feestdagen.


WAT ER ALLEMAAL OP STAPEL STAAT

We zijn december gestart met de pakjesdag zoals altijd. In coronatijd hebben we dit anders aangepakt, namelijk de kids toch verrassen die door de jaren heen altijd hun schoen hebben gezet. Het dichten was lastiger dan andere jaren, meer beladen, maar met een sterke boodschap: we denken aan jullie! Toen 5 december aanbrak zijn we langs de deuren gereden. Na hard kloppen snel wegrennen en achter de auto wachten hoe verwonderde gezichten de deur open deden. Het bleek de mooiste pakjesdag ooit te zijn, juist omdat het zo onverwachts was...


Dit jaar mochten we weer uitpakken. Maarliefst 18 schoentjes, 18 gedichten, 18 cadeaus. Op zondag 4 december startten we met het uitzwaaien van de Sint. Gelukkig hoefden de pieten nog niet aan boord want die stonden ineens binnen met z'n tweeën met een zak vol! Het was gezellig en dankbaar. Op die kleine glimlachjes kan ik een jaar door! Heerlijk..


Dan staan er wat dagen met fantastische live-muziek op stapel om knallend het jaar uit te gaan. Mis ze niet want het is echt kwalitatief hoogstaand! Ook nog een toffe quiz er tussendoor om jullie scherp te houden!

KERST & NIEUW

Dan knipperen we met onze ogen en dan staat kerst al voor de deur. Zowel op kerstavond als Eerste kerstdag kun je vanaf 20:00 terecht bij JaxX. We dompelen je in een warm bad vol lichtjes, goede muziek (dus geen jingle bells 30 keer), kerst op z'n JaxX. Knus.

Tweede kerstdag. Traditiegetrouw wordt er al 25 jaar in dit pand een feestje gehouden op Tweede kerstdag. Het thema hebben jullie zelf gekozen: 'Moulin Rouge'! 🥰

De voorbereidingen zijn al getroffen: het speciale behangetje is binnen, de cocktail ingrediënten worden deze week gehaald en het personeel wordt geïnstrueerd wat ze voor jullie mogen gaan brouwen, want genieten gaan we Tweede kerstdag, met z'n allen!

Heb je wonder boven wonder niks te doen, of ben je net klaar met gourmetten, kleed je even snel om thuis (of niet) en kom nog gezellig genieten. We zijn alle feestdagen tot later geopend dus je kunt sowieso bij ons terecht.


Rust is er niet want binnen een paar dagen staat oud & nieuw voor de deur, ook dit thema hebben jullie zelf mogen kiezen. Jullie zijn voor 007 gegaan, fantastisch! Wat een leuk thema! Ik ben benieuwd waarin we jullie allemaal zien verschijnen, hoeveel glitterjurken en smokings we binnen gaan zien. Wil je liever lekker casual komen? Dat mag natuurlijk ook. Weet dat onder ons personeel ook altijd mensen zullen zijn die niet helemaal opgedoft zijn, je valt dus niet zomaar uit de toon ;)


Met oud en nieuw werken we met kaarten. We hebben we 2 verschillende opties: Je koopt een losse kaart voor €5,- of je koopt meteen je consumpties en krijgt extra korting, dit ticket kost €32,50. Je ontvangt je entree en meteen 10 consumptiemunten erbij. Wel zo handig, hoef je die niet meer te scoren, fijne bijkomstigheid: je kunt ze altijd inleveren dus je hoeft niet bang te zijn dat je over houdt die avond.


Tickets scoor je hier 👉🏼 https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/nye-007


JaxX zou JaxX niet zijn als we niet tot het gaatje zouden gaan de 31e. Zonder daar een tijdstip aan te hangen kunnen we al wel verklappen dat we traditiegetrouw de laatste zullen zijn. Kom je al om 22:00, dan geniet je gratis mee van het buffet wat we samenstellen, voorzien van een diversiteit aan hapjes en zoetigheid, allemaal uit eigen keuken. Samen aftellen tot 2023 🥳


We hebben ook weer het nodige vuurwerk ingeslagen, zij het ietsje minder 😅 want om 4:00 's morgens nog steeds moeten afsteken omdat het nog niet op is, dat werd ons een beetje te gek. Als je meer van de sterretjes bent blijf je lekker binnen staan met je champagne! (bij Jack 🤪)


Kom je pas na 00:00? Geen punt, het eten is dan natuurlijk al opgeruimd, maar ook dan ontvang je je gratis glas champagne en kun je alsnog consumptiemunten kopen mocht je dat willen.2023

2023 gaat staan voor het eerste jaar waarin we weer alles mogen, een vol jaar, niet maar 10 maanden. En toch... gaat ook 2023 weer de nodige uitdagingen met zich meebrengen. Met een verhoging van de brouwerij inkoopkosten van maarliefst 10 procent staat er weer een uitdaging voor de deur. We willen niet alles doorrekenen naar de gasten, we vinden het al vreselijk dat we omhoog zijn moeten gaan, maar er moet natuurlijk wel winst gedraaid blijven worden. Dat betekent dat wanneer de personeelslasten en de inkooplasten gaan stijgen per 1-1 en we het afgelopen jaar al overal in hebben gesneden, er toch nog iets moet gebeuren om deze stijgende kosten te compenseren. We zijn op dit moment aan het uitknobbelen wat. De investeringen die we gedaan hebben in coronatijd werpen gelukkig hun vruchten af, het had nog gekker kunnen zijn!


Mijn wens voor 2023 is rust... maar volgens mij wens ik dat al wat jaren.. anderzijds: wat is een leven zonder uitdagingen? Tijdens de feestdagen staan we stil bij waar we dankbaar voor mogen zijn, maar ook bij de mensen die we graag nog bij ons hadden gehad. Bedenk ik hoe dankbaar ik ben dat ik geboren ben waar ik geboren ben, en laat ik een traan voor iedereen die het slechter getroffen heeft.

De feestdagen blijven voor iedereen een emotioneel moment, weet dat of je nu met een glimlach of een traan binnenkomt, je alle dagen bij ons welkom bent!


JaxX wenst jullie hele fijne, warme feestdagen en een fantastisch 2023!

(Voor je het weet staat het feest der feesten alweer voor de deur....)64 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page