top of page

6 smaken Tanqueray!

Onze huislijn Tanqueray uitgelicht:


Tanqueray Gin (43%) is een verrassend lekkere citrusgin met heerlijk verfrissende ingrediënten. Hij heeft een frisse smaak omdat de ondertonen jeneverbessen, engelwortel en korianderzaden zijn. De gin is goed te mixen met verschillende soorten tonics en lekker met bijvoorbeeld komkommer, citroen en/of limoen. De gin wordt gemaakt met puur graan alcohol, en deze graan is het beste graan wat je hiervoor kunt gebruiken. Dit graan wordt samen met Toscaanse kruiden wel vier keer gedistilleerd.


Tanqueray Malacca (40%) is een goede citrusgin. Deze gin is anders dan de reguliere Tanqueray, omdat deze wat zoeter is en heeft meer invloeden van citrus. Dit is zo omdat er minder jeneverbessen in deze gin zitten. Deze gin is vooral lekker voor in cocktails, maar is natuurlijk ook goed te drinken met een tonic!


De Tanqueray no.ten (47%) is een florale gin die gebaseerd is op het recept van de normale gin, maar hier worden er net iets andere ingrediënten gebruikt: onder andere kamille en pompelmoes. Deze komen goed terug in het aroma en hier zitten natuurlijk weer citrussmaken en jeneverbessen in. De afdronk is zacht en verfrissend. Deze gin is het lekkerst als een gin and tonic, met als garnituur citroen of een schijfje pompelmoes.


Tanqueray Rangpur (41%) is een citrusgin en is de nieuwste in dit rijtje. Ook hier zitten weer jeneverbessen in, maar nu in combinatie met de speciale Rangpur limoen! Hierdoor krijg je een verfrissende smaak. Deze gin heeft een ook een rijke smaak en is ideaal om mee te mixen of als Gin and Tonic.


Tanqueray Flor de Sevilla (41.3%) is een florale/citrusgin die lekker fris is. De gin wordt gemaakt van de Sevilla sinaasappels, maar ook het sinaasappelbloesem wordt in deze gin gebruikt. Deze gin doet je echt denken aan het Middellandse zeegebied! Hier past natuurlijk als garnituur een schijfje sinaasappel, citroen of een lekker ander citrusfruit.

De Tanqueray Lovage (47.3%) is ook best nieuw. Deze is geïnspireerd uit een oud recept die gebaseerd is op lokale ingrediënten. Deze gin is heel lekker met een Fever Tree Indian tonic, wat goed de hartige en aromatische smaken laat proeven. Als garnering natuurlijk wat jeneverbessen of misschien wel een korianderblaadje.

17 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page