top of page

Ook thuis High!

Tijdens de sluiting van de horeca kun je naast toffe, verrassende bierpakketten ook een heuze highbeer voor thuis bestellen! Deze dien je -zoals gewoonlijk- een week vooraf te bestellen.


Je ontvangt een supertoffe box met daarin 4 verschillende bieren met de informatie erover die je van ons gewend bent, in een JaxX-jasje. Daarnaast vind je 4 gerechtjes, met liefde gemaakt door dagbesteding Den Onvermoeiden (dat ligt er aan of mamma ook moet sluiten) en ikzelf. Vooraf vraag ik je naar je voorkeuren qua bier en eventuele allergieën. Ook vraag ik je wat je liever hebt: kant en klare koude gerechtjes die eventueel alleen opgewarmd moeten worden, of een 1-2-3 stappenplan -natuurlijk met uitleg- om zelf de gerechtjes thuis de finishing touch te geven waar je alle ingrediënten voor in de box vindt.
Samen stellen we een menu samen zodat jij toch nog kunt genieten van een heerlijke high-beer thuis!


PROEF | ONTDEK | GENIET

ook thuis!


Boeken doe je eenvoudig via onze site, zoals je normaal ook zou doen als je hier een high boekt, zodra ik je boeking ontvang neem ik contact met je op! Let op: bezorging is mogelijk in een straal van 10 kilometer dagelijks tussen 17u en 18u. Afhalen is ook mogelijk, dagelijks tussen 15u en 17u!

286 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page