top of page

Zeebaars, kaasfondue, geitenkaas & pindakaascrumble. Dit waren de highs van week 48!

Tja.. als je die lat zelf steeds hoger legt wordt de uitdaging steeds groter! Maar dat schuwt ons gelukkig niet. De menu's voor de komende weken liggen al klaar en we zetten de puntjes op de i van een heuze kerst-verrassing. We gaan uitpakken! Of nou ja... Jullie gaan uitpakken, wij pakken alles in. Het wordt fantastisch maar we gaan nog niets verklappen... Stay tuned!


Het menu* van afgelopen weekend

Voor degenen die het overheerlijke menu van afgelopen weekend nog niet voorbij hebben zien komen, hier nog de foto's**:


Gerecht #1

We startten met een amandel-notenbrood vergezeld met een -al dan niet gesmolten- geitenkaasje, pijnboompitten en honing.


Gerecht #2

De tweede gang was oorspronkelijk de kaasfondue, maar dankzij de gevraagde feedback van onze 2 proefkonijnen Hans & Lien op vrijdag hebben we gerecht 3 en 2 omgedraaid. 2 bleek te heftig en te veel om nog plek in de maag te laten voor de laatste 2 gerechten. Oorspronkelijk was nummer 2 dus een overheerlijk kaasfondue-tje, premix eigen gemaakt met onze huiswijn Hoya de Cadenas Blanco en extra parmezaan. Wat breekbrood erbij en smullen maar!


Gerecht #3

Zeebaars! Oorspronkelijk wilden we gaan voor dorade maar zeebaars werd het -dankzij de smaaktip van Barry!-. De zeebaars werd geleverd in een oven-bakje, omgeven door venkel, knof, tomaten, een kruidenmelange en een heerlijke risotto met saffraan. Om je vingers bij af te likken zo lekker. Helaas was er geen zeebaars meer over voor onszelf 🤭. Wel hebben we enorm mogen genieten van de kaasfondue. Pffff wat was dat inderdaad veel zeg 😅.


Gerecht #4

Voor wie al eens ge-high-d heeft bij JaxX: We sloten af met de overheerlijke pindakaascrumble met monchouroom en munt van mijn moeder. Dit keer door mijzelf gemaakt maar zeker niet minder lekker! Jack is altijd blij als ik "per ongeluk" te veel maak 😁.


*Er staan geen dranken bij het menu omdat ieders menu op smaak afgestemd is.

**Foto's met dank aan John & Guillaime. Bedankt wederom!


Boomcadeau's

Zowel de cadeaupakketten als de bierpakketten zijn nog steeds te bestellen online. Ook zijn er nog een paar adventskalenders te koop! PROEF | ONTDEK | GENIET. Alles natuurlijk veilig thuisbezorgd. #staysafe #stayhome #pokkecorona


La-Trappe-High

De exclusieve la-trappe-high is tot 12 December te bestellen, wees snel en leg je boeking direct vast!


Een pakket, cadeaupakketje met 2 bieren of wijnen of een high-beer/gin/wine/cocktail/whisky voor aanstaand weekend bestellen, klik hier!

98 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page